Speciale voorstellingen en activiteiten

OOG biedt ook mogelijkheden om andere vormen van Theater of eigen producties op te zetten. Een goed voorbeeld hiervan zijn onze jongere leden, die nu bezig zijn een voorstelling te produceren, die gespeeld gaat worden in Villa Pardoes en op het komende Straat Theater Festival in Waalwijk Op deze pagina houden wij u op de hoogte van deze speciale activiteiten en voorstellingen in het verleden , heden en toekomst !

Villa Pardoes Voorstelling

Een aantal leden van onze vereniging hebben onder leiding van de regisseurs Marjan Corman en Marjan Helmons een voorstelling geschreven die vanaf November , iedere maand tot April wordt opgevoerd in Villa Pardoes. Afgelopen jaar is de samenwerking opgestart, en hebben met name onze jongeren de voorstelling "Minoes" opgevoerd. Deze voorstelling gaf zoveel vreugde bij de families die in Villa Pardoes verbleven, dat de samenwerking een vervolg heeft gekregen met de zelf geschreven voorstelling "De Grootste Schat". Binnenkort meer info over deze voorstelling.

Bekijken

Straat Theater

Onze jongeren hebben al een aantal keer meegedaan met een voorstelling op het Straatheater Festival in Waalwijk. Op deze pagina laten we u zien welke voorstellingen we al hebben gespeeld, en wat de plannen zijn voor de komende festivals.

Bekijken

Jubileum Jaar 2019

Hier krijgt u te zien wat we in ons jubileum jaar 2019 i.v.m. het 95 jaar bestaan van onze vereniging willen gaan doen.

Bekijken
Sluiten